Saturday, November 17, 2012

dress dr lebihan perca kain

dress kali ini di hasilkan dari lebihan-lebihan kain baju kurung. since dress pun dr lebihan kain so of course baju ni untuk anak buah I.. sayang nak buang macam tu je semua lebihan kain selepas siap2 satu jahitan since bole dapat jahitkan dress or mini skirt or hair pin ke or pape la. tapi diingatkan bukan lebihan kain dari customer but lebihan kain I or family I sendiri. jika ada lebihan kain dari kain customer I akan pulangkan balik. x berani nak simpan jika customer x halalkan. so baik pulangkan..unless jika customer beri kebenaran then baru I akan simpan lebihan kain customer tu.actually I ada banyak simpanan lebihan kain..konon simpan semua kain itu untuk buat project ini la, projek itu la tapi semuanya masih lagi tersimpan elok jek dalam kotak..haih...bila la ada masa nak settle kan semua kain-kain lebihan tu. semoga Allah permudahkan urusan hamba ini.











No comments:

Post a Comment

Post a Comment